Aethon

De frisse kijk op flexibele arbeid van Aethon brengt werkgevers én talenten verder. Wij verzorgden een volledige rebranding, van de strategische positionering tot een nieuw logo, pay-off, huisstijl en de website. Bekijk de case.

VanFred.nl

Dutch design voor jou: bij VanFred kun je helemaal zelf een bijzondere designtafel op maat samenstellen. Wij verzorgden positionering, design en merkverhaal van dit initiatief van Fred Constant. Bekijk de case. 

DUIN

DUIN is een nieuwe wereld in het hart van Nederland. Voor deze bijzondere en ambitieuze gebiedsontwikkeling aan het IJmeer ontwikkelde Merktuig de complete identiteit. Ook verzorgen we alle creatieve communicatie. Bekijk de case.

Fred Constant

De bijzondere keukens, interieurs en woonproducten van Fred Constant worden gemaakt van robuuste, massieve en natuurlijke materialen. Ze hebben een persoonlijkheid: design dat leeft. Bekijk de case.

Uitzendia

Tijdelijk personeel inhuren kan tijdrovend zijn. 65plus wil werkgevers in staat stellen het zelf te doen. Wij verzorgden hiervoor de complete ontwikkeling van het innovatieve uitzendmerk Uitzendia. Bekijk de case.

125 jaar Amsterdam CS

Feestje! Amsterdam Centraal bestaat 125 jaar. Ter gelegenheid hiervan maakten we ons grootste ontwerp ooit: een fotowand van bijna 40 meter over 125 jaar gebouw en reizigers. Bekijk de case.

NEN

Organisaties die werk willen maken van normalisatie, komen al gauw uit bij NEN. Merktuig ondersteunt de branding van het instituut met de ontwikkeling van onder meer trainingsgidsen en jaarverslagen. Bekijk de case.

Gemeente Bloemendaal

Na de fusie met Bennebroek ontwikkelde Merktuig voor de nieuwe gemeente Bloemendaal een fris, gelaagd logo en een veelzijdige huisstijl. Basis is een bloem, opgebouwd uit transparante cirkels. Bekijk de case.

Legadex

Legadex biedt een flexibele en innovatieve juridische dienstverlening die zorgt voor winst in kwaliteit, kosten en snelheid. Merktuig verzorgde voor Legadex onder meer een nieuwe pay-off en key visual. Bekijk de case.

Newbouw

Met NewBouw bouw je snel en betaalbaar een woning precies zoals jij dat wil. Van een prachtige aanbouw tot het realiseren van een complete woning... Merktuig maakte er een merk van.Bekijk de case.

Bouwplein CarpentierMooren

Voor deze ambitieuze bouwleverancier ontwikkelde Merktuig het thema 'Meer waarde voor de bouw' en de volledige merkidentiteit, inclusief signing, internal branding en een corporate magazine. Bekijk de case.

Cruquius

Schiereiland Cruquius is een industriële locatie vlakbij de binnenstad van Amsterdam, waar je straks kunt wonen, werken of recreëren. Merktuig ontwikkelde de volledige identiteit en verzorgt alle creatieve communicatie. Bekijk de case.

Verzetsmuseum Amsterdam

In opdracht van Verzetsmuseum Amsterdam verzorgde Merktuig de grafische laag van de tentoonstelling 'Koloniale Oorlog, gewenst en ongewenst beeld'. De expositie werpt een nieuw licht op deze beladen periode uit de Nederlandse geschiedenis. Bekijk de case

Krosto Scout

Arbeidsbemiddelaar Krosto Techniek is altijd op zoek naar technici met karakter. Om de instroom van talent en ervaren professionals te stimuleren, ontwikkelde Merktuig het wervingsplatform Krosto Scout. Bekijk de case

Heineken

Met de jaarlijkse Heineken Innovation Challenge daagt Heineken zijn medewerkers wereldwijd uit om ideeën te delen op een internationaal digitaal platform. Merktuig bedacht en ontwikkelde de visuele identiteit voor de Heineken Innovation Challenge 2016. Bekijk de case


Reclamebureau Amsterdam

Merken die je ervaart als een vertrouwd onderdeel van je leven. Dat is het soort merken dat Merktuig reclamebureau Amsterdam creëert en scherper stelt. En waarvoor het fullservice creatieve communicatie verzorgt. In beelden, woorden en concepten. Ook blijvend succes boeken? Kies voor de merkwaardige communicatie van Merktuig.

Contact

Reclamebureau Amsterdam / Merktuig BV / Gedempt Hamerkanaal 259 / 1021 KP Amsterdam / 020 303 78 06 / info@merktuig.nl / LinkedIn / Facebook

Extra

voorwaarden / proclaimer / vacatures / testimonials