reclamebureau-Amsterdam-merktuig

De merkwaardigheden van Merktuig

Merktuig creëert merken, stelt ze scherper en verzorgt fullservice creatieve communicatie voor ze. Wij ademen merken. En we vertellen graag hoe we strategie, design, concept en content inzetten om merken succesvol te maken bij hun doelgroepen. Al onze cases komen tot stand aan de hand van onze visie op succesvolle communicatie. Dit is de manier waarop Merktuig merken succesvol maakt. Ontdek de merkwaardigheden van Merktuig.


reclamebureau-Amsterdam-merktuig

Het merk is de bron

Merksucces is klantloyaliteit, en loyaliteit is alleen mogelijk wanneer de doelgroepen herkennen waar het merk voor staat. Daarom komt alle communicatie voort uit de kern van het merk.

 

reclamebureau-Amsterdam-merktuig

Het doel is leidend

Zonder doel geen plan, en zonder plan geen succes. Daarom sluiten we ons aan bij jouw ambities en kijken we scherp naar de randvoorwaarden. We doen het dus samen.

 

reclamebureau-Amsterdam-merktuig

Samenhang is alles

Design versterkt inhoud. Daden versterken woorden. Daarom begint elk concept, elke campagne en elk middel met een goed plan: de strategie. En liggen uitingen altijd in elkaars verlengde.

 

reclamebureau-Amsterdam-merktuig

Concept is het hart

Een sterk merk begint bij een hoogwaardige merkidentiteit die aansluit bij het merk-dna. Daarom kijken we scherp naar look & feel en zorgen we voor een concept dat succes binnen handbereik brengt.

 

reclamebureau-Amsterdam-merktuig

Ogen open

Elke opdracht is een nieuwe uitdaging. Een kans om de wereld op zijn kop te zetten en een revolutie te ontketenen. Daarom zijn we alert en houden we onze ogen open. We gaan scoren.