reclamebureau-Amsterdam-gebiedsmarketing-Cruquius
reclamebureau-Amsterdam-gebiedsmarketing-Cruquius
reclamebureau-Amsterdam-gebiedsmarketing-Cruquius
reclamebureau-Amsterdam-gebiedsmarketing-Cruquius
reclamebureau-Amsterdam-gebiedsmarketing-Cruquius
reclamebureau-Amsterdam-gebiedsmarketing-Cruquius

Cruquius

Schiereiland Cruquius is een industriële locatie vlakbij de binnenstad van Amsterdam, waar je straks kunt wonen, werken of recreëren. In opdracht van Amvest ontwikkelde Merktuig de volledige identiteit van Cruquius.

Vertrekpunt

Cruquius is het laatste onontgonnen schiereiland van Amsterdam. Vlakbij de binnenstad en toch goed bereikbaar. Een industriële locatie waar een betonfabriek en oude bedrijfshallen plaats maken voor nieuwe functies en gebruikers. Voor wie verliefd is op de stad, is Cruquius straks dé plek.

Resultaat

In de komende jaren ontwikkelt Amvest Cruquius. Merktuig ontwikkelde hiervoor een merkidentiteit op het snijvlak van toegankelijk, subtiel, ruw, rafelig en sophisticated. Voor het logo creëerden we een stijlvol woordmerk en de pay-off werd praktisch en no nonsense – en draagt stiekem toch een mooie belofte in zich.

Vormentaal

Cruquius wordt gekenmerkt door een bijzondere combinatie van eigenschappen. Met de schuine lijn als prominent element, toont de vormentaal dit zonder omhaal. In de komende periode verzorgt Merktuig de verdere gebiedsmarketing van Cruquius.

branding / positionering / logodesign / huisstijl / art direction / webdesign / fotografie / copywriting


Bekijk gerelateerde cases

Duin

Een nieuwe wereld in het hart van Nederland, dat is DUIN. Voor deze bijzondere gebiedsontwikkeling aan het IJmeer ontwikkelde Merktuig de identiteit. Ook verzorgen we alle creatieve communicatie. Bekijk de case.

NewBouw

Bouwbedrijf PMeijer ontwikkelde een methode voor projectmatige woningbouw, zodat consumenten snel, betaalbaar zelf kunnen kiezen. Merktuig maakte er een merk van, inclusief de merknaam: NewBouw. Bekijk de case.

 

Reclamebureau Amsterdam

Merken die je ervaart als een vertrouwd onderdeel van je leven. Dat is het soort merken dat Merktuig reclamebureau Amsterdam creëert en scherper stelt. En waarvoor het fullservice creatieve communicatie verzorgt. In beelden, woorden en concepten. Ook blijvend succes boeken? Kies voor de merkwaardige communicatie van Merktuig.

Contact

Reclamebureau Amsterdam / Merktuig BV / Gedempt Hamerkanaal 259 / 1021 KP Amsterdam / 020 303 78 06 / info@merktuig.nl / LinkedIn / Facebook

Extra

voorwaarden / proclaimer / vacatures / testimonials