Vastgoedcommunicatie door Merktuig, laat je overtuigen door onze cases

DUIN

DUIN is een nieuwe wereld in het hart van Nederland. Voor deze bijzondere en ambitieuze gebiedsontwikkeling aan het IJmeer ontwikkelde Merktuig de complete identiteit. Ook verzorgen we alle creatieve communicatie. Bekijk de case.

NewBouw

Bouwbedrijf PMeijer ontwikkelde een methode voor projectmatige woningbouw, zodat consumenten snel, betaalbaar zelf kunnen kiezen. Merktuig maakte er een merk van, inclusief de merknaam: NewBouw. Bekijk de case.

Hét bureau voor merkwaardige vastgoedcommunicatie

Succesvolle vastgoedcommunicatie begint bij een krachtige merkidentiteit. Een sterk uiterlijk en een verbindend verhaal dat uiteenlopende doelgroepen kan overtuigen. Merktuig levert succesvolle vastgoedcommunicatie, ongeacht gebied, wijk of buurt. Ontdek onze bewezen methode.


Merken die onweerstaanbaar voor de doelgroep zijn. Dat is het soort merken dat Merktuig creëert en scherper stelt. En waarvoor het fullservice creatieve communicatie verzorgt. We maken vastgoedcommunicatie succesvol door creativiteit te verenigen met doelstellingen.

Specialist vastgoedcommunicatie

Als specialist vastgoedcommunicatie hebben wij ervaring met nieuwe projecten door corporaties of ontwikkelaars, herontwikkeling van bestaande bouw en communicatie vanuit gemeenten en stadsdelen. Ook voor jouw uitdaging in vastgoedcommunicatie creëren wij graag een antwoord dat succes dichtbij brengt. Ontdek onze methode, bel voor een kennismaking.


Reclamebureau Amsterdam

Merken die je ervaart als een vertrouwd onderdeel van je leven. Dat is het soort merken dat Merktuig reclamebureau Amsterdam creëert en scherper stelt. En waarvoor het fullservice creatieve communicatie verzorgt. In beelden, woorden en concepten. Ook blijvend succes boeken? Kies voor de merkwaardige communicatie van Merktuig.

Contact

Reclamebureau Amsterdam / Merktuig BV / Gedempt Hamerkanaal 259 / 1021 KP Amsterdam / 020 303 78 06 / info@merktuig.nl / LinkedIn / Facebook

Extra

voorwaarden / proclaimer / vacatures / testimonials