'Merktuig levert mij gewoon heel veel op'

"De combinatie van creativiteit en inhoud maakt Merktuig ideaal. En de lijnen zijn kort en ze denken mee. Ze opereren als verlengstuk van mijn eigen organisatie. Het belangrijkste: Merktuig levert me veel op. Mensen die ik graag wil bedienen, vinden me. Perfect natuurlijk."

Kim Strauss, eigenaar Verbouwexpert

Bekijk de case


'Snelheid en kwaliteit in creatieve communicatie'

"Merktuig creëert met beelden, woorden en concepten onderscheidende merkverhalen. Professioneel en resultaatgericht. Zij combineren passie voor het vak met kwaliteit én snelheid. Bovendien zijn ze eerlijk en oprecht. Voor creatieve communicatie moet je bij Merktuig zijn."

Edith Willems, eigenaar VW Communicatie

Bekijk de case


'Ik kan hun enthousiasme zeer aanbevelen'

"Als ICT-bedrijf wilden we graag een bijzondere uitstraling, passend bij onze locatie in de Pijp. Merktuig heeft een gave etalage ontworpen, compleet met raamdecoratie. Volgende project is een nieuwe website. Ik kan het enthousiasme en de kwaliteit van Merktuig zeer aanbeleven."

Kenzo Reeder, eigenaar IURO


'Betrokken, creatieve én kritische partner'

"We hebben in Merktuig een betrokken, creatieve én kritische partner gevonden. Ze schromen niet om ‘darlings’ te ‘killen’ en er mooiere darlings voor terug te geven. Onze business ideeën in combinatie met de expertise van Merktuig heeft geweldige resultaten opgeleverd."

Jeroen van der Stokker, eigenaar Krosto Techniek

Bekijk de case


'Hele fijne gasten om mee samen te werken'

"Deze mannen gaan voor je door het vuur. Sterk in vormgeving, typografie en inhoud. Merktuig begrijpt je organisatie en laten de uitingen daar op aansluiten. Zo versterken ze je merk. En... niet geheel onbelangrijk is dat het hele fijne gasten om mee samen te werken zijn."

Bianca Groenewegen, gemeente Bloemendaal

Bekijk de case'Met Merktuig kom je verder met je merk'

"Vijf sterren voor Merktuig, omdat we van mening zijn dat zij het verschil kunnen maken voor jouw organisatie. Merktuig denkt mee, komt met originele ideeën en geeft ongevraagd zeer waardevol advies. Samen met Merktuig kom je verder met jouw merk."

Marieke Stuivenberg, eigenaar Tesqua

Bekijk de case


'Een partner met visie en flexibiliteit'

"Merktuig heeft ons uitstekend geholpen bij de merkidentiteit van Cruquius. In korte tijd hebben zij zich de case volledig eigen gemaakt, onder meer door de belangen van betrokken partijen goed te wegen. Merktuig is een partner met visie en de nodige flexibiliteit waar nodig."

Erwin Evers, manager marketing & research bij Amvest

Bekijk de caseReclamebureau Amsterdam

Merken die je ervaart als een vertrouwd onderdeel van je leven. Dat is het soort merken dat Merktuig reclamebureau Amsterdam creëert en scherper stelt. En waarvoor het fullservice creatieve communicatie verzorgt. In beelden, woorden en concepten. Ook blijvend succes boeken? Kies voor de merkwaardige communicatie van Merktuig.

 

Contact

Reclamebureau Amsterdam / Merktuig BV / Gedempt Hamerkanaal 259 / 1021 KP Amsterdam / 020 303 78 06 / info@merktuig.nl / LinkedIn / Facebook

Extra

voorwaarden / proclaimer / vacatures / testimonials