reclamebureau-Amsterdam-actiemarketing-Tesqua
reclamebureau-Amsterdam-actiemarketing-Tesqua
reclamebureau-Amsterdam-actiemarketing-Tesqua
reclamebureau-Amsterdam-actiemarketing-Tesqua
reclamebureau-Amsterdam-actiemarketing-Tesqua
reclamebureau-Amsterdam-actiemarketing-Tesqua
Tesqua_07.jpg

Tesqua

Het best bewaarde geheim van sportend Ede komt na een opfrisbeurt door Merktuig een stuk fitter voor de dag. En dat is lekker thuiskomen.

Uitdaging

Tesqua heeft in ruim tien jaar naam weten te maken als het meest veelzijdige sportcentrum van Ede en omgeving. Van fitness tot tennisbaan en van zwembad tot gezellig restaurant. Toch constateerde het health & sports centre dat het unieke aanbod onvoldoende naar voren kwam in de communicatie.

Thema & merkmanifest

Merktuig deed er wat aan. We startten met een analyse van de betekenis van Tesqua voor de leden. Resultaat was het thema 'Thuis bij Tesqua'. Vanuit dit thema creëerden we een merkmanifest. De vijf thuiskomers van Tesqua maken de pijlers onder de filosofie van Tesqua transparant.

Creatie & internal branding

Om het thuisgevoel zichtbaar te maken, fotografeerden we leden van Tesqua direct na het sporten. De spontane, frisse beelden vormen een belangrijk fundament onder de campagne waarmee we 'Thuis bij Tesqua' lanceerden. Voor de lancering legden de medewerkers van Tesqua het merkmanifest als puzzel en maakten zo kennis met de nieuwe merkpijlers.

Opfrisbeurt

Met strategie en creatie verzorgt Merktuig inmiddels de full-service ondersteuning van de continue marketinginspanning van Tesqua – erg belangrijk voor een merk in deze zeer competitieve categorie.

Resultaten

Direct na de lancering van de themacampagne noteerde Tesqua een flinke stijging in het aantal aanmeldingen. Daarnaast reageerden medewerkers en bezoekers enthousiast op de frisse uitingen, die ook intern prominent aanwezig zijn.


Reclamebureau Amsterdam

Merken die je ervaart als een vertrouwd onderdeel van je leven. Dat is het soort merken dat Merktuig reclamebureau Amsterdam creëert en scherper stelt. En waarvoor het fullservice creatieve communicatie verzorgt. In beelden, woorden en concepten. Ook blijvend succes boeken? Kies voor de merkwaardige communicatie van Merktuig.

Contact

Reclamebureau Amsterdam / Merktuig BV / Gedempt Hamerkanaal 259 / 1021 KP Amsterdam / 020 303 78 06 / info@merktuig.nl / LinkedIn / Facebook

Extra

voorwaarden / proclaimer / vacatures / testimonials