reclamebureau-Amsterdam-branding-NEN
reclamebureau-Amsterdam-branding-NEN
reclamebureau-Amsterdam-branding-NEN
reclamebureau-Amsterdam-branding-NEN

NEN

NEN brengt organisaties dichtbij de bron van normen. Het instituut beheert ruim 30.000 nationale en internationale normen. Ook maakt het de ontwikkeling van nieuwe normen mogelijk, zodat werkprocessen efficiënter, betrouwbaarder en duurzamer worden. NEN doet er dus toe, maar levert ook een dienst die veelal als abstract wordt ervaren. Merktuig ondersteunt NEN daarom bij het zichtbaar maken van haar missie. Voor een reeks trainingsgidsen, die wij volledig ontwikkelden, en een navolgende campagne maakten we het NEN-logo tastbaar en introduceerden we de slogan 'Slim en veilig werken met NEN'.

art direction / branding / campagne / fotografie


Reclamebureau Amsterdam

Merken die je ervaart als een vertrouwd onderdeel van je leven. Dat is het soort merken dat Merktuig reclamebureau Amsterdam creëert en scherper stelt. En waarvoor het fullservice creatieve communicatie verzorgt. In beelden, woorden en concepten. Ook blijvend succes boeken? Kies voor de merkwaardige communicatie van Merktuig.

Contact

Reclamebureau Amsterdam / Merktuig BV / Gedempt Hamerkanaal 259 / 1021 KP Amsterdam / 020 303 78 06 / info@merktuig.nl / LinkedIn / Facebook

Extra

voorwaarden / proclaimer / vacatures / testimonials