reclamebureau-Amsterdam-actiemarketing-Krosto
reclamebureau-Amsterdam-actiemarketing-Krosto
reclamebureau-Amsterdam-actiemarketing-Krosto
reclamebureau-Amsterdam-actiemarketing-Krosto

Krosto Scout

Arbeidsbemiddelaar Krosto Techniek is altijd op zoek naar technici met karakter. Om de instroom van talent en ervaren professionals te stimuleren, ontwikkelde Merktuig het wervingsplatform Krosto Scout.

Vertrekpunt

Vooruitgang in techniek, dat is het aanbod van Krosto Techniek voor technici met karakter. Krosto bemiddelt ze naar een uitdagende functie in de industrie, machinebouw of installatietechniek. Het maakt de continue aanwas van geschoold en gemotiveerd technisch personeel voor Krosto cruciaal.

Resultaat

Beschikbaar technische vaklieden raken meer en meer schaars. Om de instroom van technisch talent te bevorderen, ontwikkelde Merktuig Krosto Scout. Dit platform daagt technici die al een band met Krosto Techniek hebben uit om nieuwe technische professionals voor het bedrijf te werven.

Mailing

Sinds de lancering van Krosto Scout, waarvoor Merktuig een laagdrempelige mailing naar de technische professionals verzorgde, rolt Krosto Techniek het concept steeds verder uit. Technisch Nederland gaat nog horen van Krosto.

branding / merkidentiteit / logodesign / campagne / copywriting


Bekijk gerelateerde cases

Aethon

De frisse kijk op flexibele arbeid van Aethon brengt werkgevers én talenten verder. Wij verzorgden een volledige rebranding, van de strategische positionering tot een nieuw logo, pay-off, huisstijl en de website. Bekijk de case.

Uitzendia

Tijdelijk personeel inhuren kan tijdrovend zijn. 65plus wil werkgevers in staat stellen het zelf te doen. Wij verzorgden hiervoor de complete ontwikkeling van het innovatieve uitzendmerk Uitzendia. Bekijk de case.

 

Reclamebureau Amsterdam

Merken die je ervaart als een vertrouwd onderdeel van je leven. Dat is het soort merken dat Merktuig reclamebureau Amsterdam creëert en scherper stelt. En waarvoor het fullservice creatieve communicatie verzorgt. In beelden, woorden en concepten. Ook blijvend succes boeken? Kies voor de merkwaardige communicatie van Merktuig.

Contact

Reclamebureau Amsterdam / Merktuig BV / Gedempt Hamerkanaal 259 / 1021 KP Amsterdam / 020 303 78 06 / info@merktuig.nl / LinkedIn / Facebook

Extra

voorwaarden / proclaimer / vacatures / testimonials