reclamebureau-Amsterdam-marketingstrategie-FredConstant

Heineken

Om onder alle medewerkers het bedenken van nieuwe ideeën en premiums wereldwijd te stimuleren en te activeren, organiseert Heineken jaarlijks de Innovation Challenge.
 

De vraag

Aan Merktuig en VW Communicatie werd gevraagd een concept te ontwikkelen waarin de kracht van het ‘samen creëren’ centraal staat. Wereldwijd, delen en innoveren waren daarbij keywords. 

Resultaat

De key-visual verbeeldt het idee dat ‘Great ideas are born when people stick together’. Met de post-it’s kunnen verschillende patronen worden gemaakt, zoals we ook zien in het stop motionfilmpje. In de toolkit die medewerkers ontvangen, vinden ze naast het boekje met de spelregels, onder andere een rol police tape en een blokje post-it’s met Heineken Innovation Challenge-logo. 

branding / huisstijl / webdesign / art direction / copywriting / 30”stop-motion film / toolkit


Reclamebureau Amsterdam

Merken die je ervaart als een vertrouwd onderdeel van je leven. Dat is het soort merken dat Merktuig reclamebureau Amsterdam creëert en scherper stelt. En waarvoor het fullservice creatieve communicatie verzorgt. In beelden, woorden en concepten. Ook blijvend succes boeken? Kies voor de merkwaardige communicatie van Merktuig.

Contact

Reclamebureau Amsterdam / Merktuig BV / Gedempt Hamerkanaal 259 / 1021 KP Amsterdam / 020 303 78 06 / info@merktuig.nl / LinkedIn / Facebook

Extra

voorwaarden / proclaimer / vacatures / testimonials