Gebiedsmarketing door Merktuig, laat je overtuigen door onze cases

Gemeente Bloemendaal

Na de fusie met Bennebroek ontwikkelde Merktuig voor de nieuwe gemeente Bloemendaal een fris, gelaagd logo en een veelzijdige huisstijl. Basis is een bloem, opgebouwd uit transparante cirkels. Bekijk de case.

DUIN

DUIN is een nieuwe wereld in het hart van Nederland. Voor deze bijzondere en ambitieuze gebiedsontwikkeling aan het IJmeer ontwikkelde Merktuig de complete identiteit. Ook verzorgen we alle creatieve communicatie. Bekijk de case.

Hét bureau voor merkwaardige gebiedsmarketing

Succesvolle gebiedsmarketing begint bij een krachtige merkidentiteit. Een sterk uiterlijk en een verbindend verhaal dat uiteenlopende doelgroepen kan overtuigen. Merktuig levert succesvolle gebiedsmarketing, ongeacht gebied, wijk of buurt. Ontdek onze bewezen methode.

Merken die onweerstaanbaar voor de doelgroep zijn. Dat is het soort merken dat Merktuig creëert en scherper stelt. En waarvoor het fullservice creatieve communicatie verzorgt. We maken gebiedsmarketing succesvol door creativiteit te verenigen met doelstellingen.

Specialist gebiedsmarketing

Als specialist gebiedsmarketing hebben wij ervaring met nieuwe projecten door corporaties of ontwikkelaars, herontwikkeling van bestaande bouw en de branding van gemeenten en stadsdelen. Ook voor jouw uitdaging in gebiedsmarketing creëren wij graag een antwoord dat succes dichtbij brengt. Ontdek onze methode, bel voor een kennismaking.


Reclamebureau Amsterdam

Merken die je ervaart als een vertrouwd onderdeel van je leven. Dat is het soort merken dat Merktuig reclamebureau Amsterdam creëert en scherper stelt. En waarvoor het fullservice creatieve communicatie verzorgt. In beelden, woorden en concepten. Ook blijvend succes boeken? Kies voor de merkwaardige communicatie van Merktuig.

Contact

Reclamebureau Amsterdam / Merktuig BV / Gedempt Hamerkanaal 259 / 1021 KP Amsterdam / 020 303 78 06 / info@merktuig.nl / LinkedIn / Facebook

Extra

voorwaarden / proclaimer / vacatures / testimonials